Magazin on-line cu produse autentice


În curând Tradiție și Sănătate TV va deschide un magazin on-line dedicat mesteșugarilor autentici, producătorilor tradiționali, cu produse naturale și sănătoase.

Sunteți bineveniți cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte tradiționale, cusături, obiecte decorative, modele naționale, artizanat, obiecte din lut, ceramică, lemn, produse bio, fructe și legume proaspete sau conservate, produse apicole, diverse dulcețuri si siropuri naturale, etc.

Cumpăratorii vor lua legătura direct cu producătorii prezentati, iși vor alege produsele, vor vedea toate posibilitățile de livrare și plată, specifice fiecărui comerciant.

Fiecare comerciant este direct responsabil de calitatea și autenticitatea produselor și de asigurarea livrărilor în condiții optime.

Pentru cei care doresc să își distribuie produsele la nivel național și internațional vom pune la dispoziție o platformă modernă de comerț on-line, accesibilă de pe orice dispozitiv, calculator, tableta sau telefon. Pentru înscrieri vă rugăm să ne trimitți datele dvs. pe email la adresa contact@tstv.ro sau la telefon 0745 202 019.